Puukarin Pysäkki - Karelian Restaurant & Guesthouse

 

AITOA JA PUHDASTA LÄHIRUOKAA  SEKÄ KARJALAISTA VIERAANVARAISUUTTA!

   

Moderneille herkkusuille ja lähiruuan ystäville Ravintola-Majatalo Puukarin Pysäkki tarjoaa ainutlaatuisen ruokamatkan karjalaiseen keittiöön. Majatalon kiireetön tunnelma pysäyttää hoppuisammankin matkaajan. Ruuat valmistetaan käsityönä uunissa hauduttamalla ja nautitaan perinteiseen tapaan kippoja ja kuppeja kierrättäen pitkän pirtin pöydän ääressä. 

Ravintolassamme on A-oikeudet. Meiltä mukaan Honkavuoren Panimon ihanat käsityöläisoluet.   

OLEMME AUKI AAMUPALASTA ILLALLISEEN.

SIINÄ VÄLISSÄ TARJOAMME LOUNASTA KLO 11.30-15.00. KESÄLOUNAAN HINTA 17 EUR/HLÖ.

 

Meillä myös viihtyisää majoitusta 1- 20 hengelle kauniissa maalaismiljöössä.

 

Ravintola-Majatalo Puukarin Pysäkki sijatsee Pohjois-Karjalan Valtimolla, aivan 6-tien varrella alle tunnin ajomatkan päässä mm. Kajaanista, Vuokatista ja Kolilta.

 

 

Kävimme lumikenkäilemässä Hiidenportin kansallispuistossa ja yövyimme Puukarin Pysäkillä. Viihdyimme todella hyvin, pihasauna oli ihana ja erityiset kiitokset emännälle todella maittavista herkuista niin aamupalalla kuin iltaruualla!
— Arvostelu, Facebook
Toista kertaa pihapirtissä ja se on kyllä loistava majoitusvaihtoehto. Upeaa ruokaa ja laadukkaat viinit ja pienpanimo-oluet. Lepoloma vailla vertaa!
— Arvostelu, Facebook
Kerrassaan tunnelmallinen majatalo, jossa saimme erinomaisen illallisen ja aamiaisen. Suhtautuminen ruokaan oli kunnianhimoista ja toiveet huomioitiin. Palvelu oli miellyttävää ja paikka hieno. Sopii hyvin polkupyörämatkailijoille.
— Arvostelu, Booking.com
Herkullista luomu- ja lähiruokaa. Ihana henkilökunta ja erittäin viihtyisä miljöö.
— arvostelu, Google
Aitoja, puhtaita makuja.jpg