Puukarin Pysäkki
 
 

Lämpimästi tervetuloa! — Aidon, puhtaan ja herkullisen ruoan ja viinin kotipaikkaan.

 
photo_sami_repo_162617.png

Ajankohtaista


Äitienpäivä lounas 13.5.2018

Kattaus klo 11.30-15.30

 

Äidit ansaitsevat parasta! Varaa Äitienpäivä lounas majatalosta, tuo äiti herkuttelemaan aidoilla ja puhtailla mauillla.

 

Maa-artisokkakeittoa

karjalanpiirakat ja munavoita
luomuruisleipä, mallaskauraleipä, talon voita, yrttivoita
savustettua kalaa, tillimajoneesia
vorschmark, suolakurkkuja, smetanaa
kirpeä kaalisalaattia
salaatinlehtiä, ruislastuja ja karpaloita
sienisalaattia

Suolapedillä paistetut perunat
uunijuureksia
Occo buccoa kyytöstä
puolukka-kuusenkerkkäsurvosta

Kinuski-lakkakakkua
kahvia tai haudutettua yrttiteetä

29,50 eur/hlö
Laspet 6-12 v. 13.50 eur


Pöytävaraukset p.013 454002 , kerrothan varauksen yhteydessä mahdollisista ruoka-allergioista.

 
Comfortable accommodation at Puukari.jpg

Majoitus  

Majatalossa on 8 huonetta ja huoneistoa, joista yksi on sviitti ja yksi perhe/lemmikkihuoneisto. Voit valita huoneen omalla kylpyhuoneella tai huoneellasi on kahden huoneen yhteinen kylpyhuone.  Huoneiden sisustukseen on käytetty puuta, pellavaa ja puuvillaa. Taide ja paikallinen käsityö näkyvät myös huoneiden sisustuksessa. Majatalon huoneet sijaitsevat kolmessa eri talossa: Päätalo, Vierastalo ja Pihapirtti. Päätalon yläkerrassa on huoneet I ja II sekä Sviitti. Vierastalo Rinteelän alakerrassa on Aino ja Pekka sekä yläkerrassa Sampo ja Liisa. Pihapirtti on mainio tila perheille; moni myös haluaa majoittua tänne lemmikkien kanssa.

Anna ihosi nauttia - meillä käyteteään vain luomupesuaineita! Myös pyyhkeet ja liinavaatteet pestään hellävaroen pesupähkinöillä ja kuivataan ulkona. Mikään ei voita ulkona kuivattujen lakanoiden raikasta tuoksua.

 

Huonehinnasto 

 

Huonehinnat sisältävät liinavaatteet, saunan ja aamiaisen. Voit varata huoneen Booking.com kautta tai soittamalla meille suoraan 050 344 3824.

 


 
 
 
 

Nauti perinteisestä savusaunasta  —

Miltä tuntuu viettää iltaa vanhassa riihessä savusaunoen, maistellen käsintehtyjä kyyttömakkaroita, pulahtaa virkistävään jokeen?

Sen tiedät kun pääset Majatalon savusaunaan ja koet jotakin syvää suomalaista alkuperäistä tunnelmaa. Majatalon savusauna on vanha riihi. Riihi oli paikka, jossa puitiin ennen vanhaan viljat. Tänä päivänä riihen savusaunassa rukiin oljet muistuttavat riihen entisajan tarkoituksesta ja saunojat saavat istua saunassa olkien päällä. Riihisavusaunan tunnelman luo myös se, ettei saunassa ole sähköjä eikä juoksevaa vettä. Pukuhuoneena on ruumennusosa, jonka yhdessä nurkassa lämpöä ja valoa tilaan tuo pieni takka.

 

 
 
photo_sami_repo_162548.png
 

YRITYKSILLE

Välitön tunnelma, autenttisuus, sydämellisyys ja hyvä ruoka - näistä meitä kiitetään. 

Minulle emäntänä on suurin kiitos, kun vieraamme hiljentyvät milloin lihapottien, milloin riihisaunan hämyisen lempeän lämmön ääreen.

 Nämä ovat hetkiä, jotka vieras vie mukanaan ja muistaa lopun elämäänsä.  

 
 
Gasthaus Puukari.JPG

Karjalainen ilta 

Pöytä katetaan "sen seitsemällä sortilla" alku-, pää- ja jälkiruokia. Kipot, kupit ja paistivadit kiertävät pöydässä ruokailijalta toiselle. Ei ole kiire minnekään - ollaan tässä ja nyt. Ystävien kanssa. 

Kesto: 3 h
Ryhmäkoko: 12 – 32 hlö
Toteutus: Läpi vuoden
Sisältää: Alkoholiton tervetulomalja, ohjelma sekä runsas kolmen ruokalajin illallinen lisukkeineen. 
Hinta: alk. 48 e/hlö

A Gastronomic Karelian Experience
— Louis L, rewiev in Tripadvisor
 
Saunajuomana puhdas lähdevesi.jpg

Savusauna

Saunominen oikeassa savusaunassa on suomalaisuutta parhaimmillaan. Savusaunan ylellisyys tulee esiin puun, savun sekä vihdan tuoksuista, ylellisistä pehmeistä pyyhkeistä ja kiireettömästä tunnelmasta. 

Kesto: 3-5 h
Ryhmäkoko: 6-18 hlö
Toteutus: Läpi vuoden
Sisältää:  Opastus saunomiseen savusaunassa, runsaasti aikaa saunomiselle, pellavaiset pyyhkeet, saunavastat sekä  gourmet-tason iltapala ja itse tehtyä mehua.
Hinta: alk. 44 e/hlö

Suomen mittapuulla poikkeuksellinen majataloelämys
— Kimmo, asiakaspalaute