RUOKAILUT JA ILLANVIETOT YRITYKSILLE

Vuonna 2019 meillä Puukarin Pysäkillä vaalitaan kiireettömyyttä ja karjalaisia ruokaperinteitä. Edelleen. Toimintafilosofiamme on yhtäaikaa vanha ja uusi - tarjomme puhtaista raaka-aineista karjalaiseen tapaan omassa keittiössä alusta loppuun valmistetuja herkkuja, jotka syödään hitaasti ja yhdessä nauttien.

Majatalon tiloissa on hyvä pitää niin koulutus- kuin työhyvinvointipäiviä.

Teemme räätälöidyn päivän juuri teidän yritystä varten. Teemme alueen työhyvinvointiohjaajien ja kouluttajien kanssa yhteistyötä, pystymme kokoeamaan vaativankin koulutuspäivä ohjelman.Välitön tunnelma, autenttisuus, sydämellisyys ja hyvä ruoka - näistä meitä kiitetään. Minulle emäntänä on suurin kiitos, kun vieraamme hiljentyvät milloin lihapottien, milloin riihisaunan hämyisen lempeän lämmön ääreen.

Nämä ovat hetkiä, jotka vieras vie mukanaan ja muistaa lopun elämäänsä.  

Palvelukieliämme ovat suomi, ruotsi, englanti ja saksa.

Ruokaa.jpg

 


Aivan loistava elämys Pohjois-Karjalan seudulla. Ruoka ja palvelu ensiluokkaisen hyvää, kotoisaa ja luomua. Elämykset savusaunasta, kuljetuksista sinne puhumattakaan, osa sellaista mitä harva saa kokea, mutta ruoka vei minun sydämen! Sopii erinomaisesti yritysten koulutus- ja virkistystilaisuuksiin. Lämpimästi terveisiä Oulusta!
— Arvostelu, Tripadvisot
 
 

Karjalainen ilta 

Pöytä katetaan "sen seitsemällä sortilla" alku-, pää- ja jälkiruokia. Kipot, kupit ja paistivadit kiertävät pöydässä ruokailijalta toiselle. Ei ole kiire minnekään - ollaan tässä ja nyt. Ystävien kanssa. 

Kesto: 3 h
Ryhmäkoko: 12 – 32 hlö
Toteutus: Läpi vuoden
Sisältää: Alkoholiton tervetulomalja, ohjelma sekä runsas kolmen ruokalajin illallinen lisukkeineen. 
Hinta: alk. 48 e/hlö