Majatalosta majataloon -hiihtovaellus täysihoidolla. Varaa nyt!

 

 

Tule mukaan suositulle täyden palvelun hiihtovaellukselle Pohjois-Karjalan upeisiin maisemiin. Hiihdä koko "kierros" Pitkäperjantaista seuraavan viikon tiistaille tai tule mukaan sinulle sopivina päivinä. Palkittu Majatalosta majataloon -hiihtovaellus on houkutellut hiihdon ja hyvän ruuan ystäviä jo vuodesta 2005. Vuonna 2015 se valittiin Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi! 

Perinteisen tyylin metsälatu majatalojen välillä kulkee leppoisasti järven rantoja, pellon pientareita ja metsän reunoja, joten tämä hiihtoloma soveltuu niin aktiivihiihtäjille kuin niille, jotka haluavat hiihdellä kaikessa rauhassa hiljaisuudesta nauttien. Päivämatkat ovat 15 - 25 km. Omaan tahtiin ja hyvillä eväillä varustettuna sen jaksaa mainiosti.  

Jokainen majatalo on kuulu hyvästä ruuastaan ja hiihtoretken jälkeen sinuakin odottaa emännän omat erikoisuudet sekä viihtyisä majoitus iltasaunoineen. Hiihtovaelluksella pääset maistamaan mm. erilaisia karjalaisia piirakoita. 

Täyden palvelun hiihtovaelluksen hinta on 135 €/hlö/vrk sisältäen kaikki ruokailut, majoituksen, iltasaunan, huolletut latureitit, opastuksen sekä henkilö- ja matkatavarakuljetukset majatalojen välillä. Huomaathan, että voit tulla mukaan myös vain osalle vaellusta.

Tilauksesta lisämaksullisia palveluita mm. hiihtovaellus opastettuna, hiihtovarusteet, lentokenttäkuljetukset (Joensuu tai Kuopio), lähtöpäivän sauna ja lounas, hierontapalvelu, savusauna, turvesauna, yhden hengen huone.

Tiedustelut ja varaukset:
Visit Karelia Sales
Puh. 050 336 0707
nurmes@visitkarelia.fi

 
Majatalosta majataloon on herkkusuita hemmotteleva hiihtovaellus Pohjois-Karjalassa.
— Terhi Jaakkola aka Endorfiininmetsästäjä | Ruokaretki.fi
Ylen hyvät murginat da ystävällizet akkazed!
— Ulla K. | Facebook-arvostelu
 

 
Ruuhkattomat metsäladut kutsuvat!.png

Pe 30.3.2018

Saapuminen Majatalo Puukarin Pysäkille. Majoittumaan pääsee alk. klo 14:00. Ruokailu majatalossa, tutustuminen hiihtoporukkaan ja retkeen, iltasauna, yöpyminen. 

Hiihtokilometrit: Puukari-Laitala 19,8 km. Talon oma hiihtolenkki on 5,8 km. 

La 31.3.

Aamiainen, latuinfo ja reittiselostus ja eväiden pakkaus Puukarin Pysäkillä. Hiihto Puukarista Laitalan Lomiin. Laitalassa ruokailu, sauna ja yöpyminen. 
Hiihtokilometrit: Laitala-Pihlajapuu 24,3 km. Laitalan oma maisemalenkki 15,5 km. 

 
 

Su 1.4.2018

Aamiainen ja eväiden pakkaus Laitalassa. Hiihto Laitalan Lomat - majatalo Pihlajapuu. Majatalo Pihlajapuussa ruokailu, sauna ja yöpyminen. 
Hiihtokilometrit: Majatalo Pihlajapuu-Männikkölän Pirtti 14,4 km. 

Nauti karjalaisia herkkuja!.png

Ma 2.4.2018 

Aamiainen ja eväiden pakkaus Pihlajapuussa. Hiihto Männikkölän Pirtille. Männikkölän Pirtillä ruokailu, sauna ja yöpyminen. 
Hiihtokilometrit: Männikkölä-Bomban Kylpylä 4,6 km. Bombalta voi hiihtää matkailukaupungin latuverkostoa eripituisia latuja.

 

Ti 3.4.2018

Männikkölän Pirtillä. Aamiainen ja retkieväät. Kuljetus takaisin autollenne Majatalo Puukarin Pysäkille *)

 

*)Jos tulet omalla autolla, auto jätetään vaelluksen ajaksi Majatalo Puukarin Pysäkkiin ja hiihdettyänne vaelluksen teidät kuljetetaan takaisin autollenne.


Hemmottele itseäsi!.png

Hinta 135 €/hlö/vrk

Hintaan sisältyy: yöpymiset majataloissa täysihoidolla (aamiainen, retkieväät, päivällinen), sauna, matkatavara- ja henkilökuljetukset sekä retki-info. Lähtöpäivän ruokailuista hintaan kuuluvat aamiainen ja retkieväät. 

Lisähintaan tilauksesta: Hiihtovaellus opastettuna, hiihtovarusteet, lentokenttäkuljetukset: Joensuu tai Kuopio, lähtöpäivän sauna ja lounas, hierontapalvelu, savusauna, turvesauna, 1 hengen huone. 

Muuta huomioitavaa

• Perinteisen tyylin hiihtoon soveltuvat metsäladut ovat majatalojen itse ylläpitämiä latuja
• Sinulta ei vaadita huippukuntoa, koska matkaa taitetaan oman vaihdin mukaan. Huomioithan kuitenkin, että hiihtoa on enimmillään noin 25 km päivässä.
• Myös koirat ovat tervetulleita

 

Ekologisesti bussilla
Retken alkupää, Majatalo Puukarin Pysäkki sijaitsee aivan valtatie 6 lähellä. Pääset majataloon kätevästi bussilla (esim. Joensuu - Oulu), pysäkki on aivan majatalon edustalla. Jos tulet mukaan välipäivinä, nouto lähimmältä bussipysäkiltä lisämaksusta.

 

 

Kauniita unia!.png

Tiedustelu ja varaukset:
 

VisitkareliaSales
Puh. 050 336 0707
nurmes@visitkarelia.fi

 

Koko ohjelma luettavissa:
http://www.visitkarelia.fi/fi/Artikkelit2017/Majatalosta-majataloon--retket/Majatalosta-majataloon-hiihtovaellus