Majatalosta majataloon -retkipaketit

 
 

Yhteistyö majatalojen välillä alkoi jo kaksikymmentä vuotta sitten Äksyjen Ämmien, Laitalan Lomien, Männikkölän Pirtin ja Puukarin Pysäkin välillä. Yhteistyöllä teemme markkinointia, tuotesuunnittelua, pidämme reittejä kunnossa sekä tietenkin autamme ja sparraamme toisiamme työssämme. Jokaisella talolla on vahvuutensa, Puukarissa ruoka, Laitalan Lomissa tilat, Äksyillä Ämmillä matkailuosaaminen ja Männikkölässä karjalanpiirakat. Yhteistyömme laajeni Rääkkylään, jossa sijaitsee Karelia Cottages, viiden tähden mökki Saimaan rannalla. Katri on tuonut paljon osaamistaan verkostoomme!

Tarjoamme luonnonläheisiä, liikunnallisia lomia; hienoja luontoelämyksiä, joista matkalaisilla on aikaa nauttia. Haluamme tehdä retkistä ja lomista mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Päätöksissä otetaan huomioon ympäristölle aiheutuvia haittoja. Tällaisia periaatteita ovat esimerkiksi: julkisten kulkuneuvojen käyttö, paikallisten pienten matkailuyritysten majoitus- ja ruokailupalvelujen suosiminen, lähiruoka sekä tavallisten arkipäiväisten ilojen tarjoaminen; sieniretki, aamiainen ulkona, metsämarjahillot, puulämmitteinen sauna ja yrttinen iltatee.

Pienissä kohteissa tapaa isäntäväkeä ja saa tuntumaa heidän elämäntapaansa, voi keskustella tai voi nauttia majatalojen rauhasta ja ympärillä olevasta luonnosta.

Majatalo käyttää toisia luomumaatiloja raaka-aineiden hankinnassa. Keittiössä käyttämämme raaka-aine on luomua 92 % vuonna 2017.